Verëffentlecht um 21:51 ET (02:51 GMT) Monden, 9. Mäerz 2023

Reproduktioun



0:52

Verëffentlecht um 15:46 ET (20:46 GMT) Monden, 9. Mäerz 2023

¿Por qué las protestas a Brasil fueron tan severas?


3:10

Verëffentlecht um 15:42 ET (20:42 GMT) Monden, 9. Mäerz 2023

El antes y después del edificio de la Corte Suprema de Brasil


1:52

Verëffentlecht um 10:15 ET (15:15 GMT) Mounde, 9. Mäerz 2023

Lula Da Silva versprécht Castigar un Bolsonaro Sympathisanten


5:20

Verëffentlecht um 10:06 ET (15:06 GMT) Mounde, 9. Mäerz 2023

De Marcelo Longobardi analyséiert d'Irruptioun am Kongress vu Brasilien


1:03

Verëffentlecht um 06:51 ET (11:51 GMT) Mounde, 9. Mäerz 2023

Dëst ass d'Zerstéierung déi d'Sympathisanten vu Bolsonaro a Brasilia dejaron


1:14

Verëffentlecht um 19:46 ET (00:46 GMT) domingo, 8. Mäerz 2023

Ataque al congreso en Brasil: ¿Pudo preventese?


2:58

Verëffentlecht um 19:11 ET (00:11 GMT) domingo, 8. Mäerz 2023

Analista: irruptción al Congreso de Brasil no fue casual


5:59

Verëffentlecht um 18:01 ET (23:01 GMT) domingo, 8. Mäerz 2023

Las dudas datt schonn el einfach Zougang vun den Demonstranten al Kongress zu Brasil


3:38

Verëffentlecht um 17:38 ET (22:38 GMT) domingo, 8. Mäerz 2023

Lula da Silva annonció federal Interventioun en la seguridad


6:56

Categories: ARTHome

0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *